Saturday, January 1, 2011

Pieter Knabben BEDRIJFSBEGRAFENIS ONDERNEMER

Begrafenisondernemer voor bedrijven, zo wordt de rol van Pieter Knabben regelmatig in de media omschreven. Dat Pieter Knabben zijn tijd ver vooruit is staat allang vast. De diverse journalisten die Knabben regelrecht de grond in schreven staan nu in hun hemd. Knabben is blijkbaar de intelligentste en meest vooruitstrevende insolventie adviseur van Nederland. Pieter Knabben houdt niet van langdurige vergaderingen. Knabben is een denker maar vooral een doener.

Dat Pieter Knabben de pest heeft aan curatoren is alom bekent. Volgens Knabben hebben curatoren maar één belang en dat is eigen belang.

In de optiek en rijke levenservaring van Pieter Knabben zijn curatoren legale zakkenvullers, die er ongebreideld, schaamteloos op los declareren.  Geen rechter-commissaris die eens kritisch naar het declaratie gedrag van de curatoren kijkt. Pieter Knabben heeft dertig jaar ervaring en weet als geen ander aar hij het over heeft. ondernemer van Nederland op het gediend van bedrijfsliquidaties.

In de pers werd Pieter Knabben met regelmaat afgeschilderd als “meesteroplichter”de vraag is of deze stelling door de media overeind blijft. Pieter Knabben heeft nooit de kans gekregen zijn denkwijze uiteen te zetten in de media. Hoor en wederhoor werd er niet toegepast. Het zijn allemaal eenzijdige “verhalen”. Over Pieter Knabben. In tijden van hoogconjunctuur wil niemand het woord faillissement in de mond nemen, laat staan er aan denken.

In tijden van crisis is er weinig kennis van zaken over een doorstart of faillissement. Waar zou men de kennis opeens vandaag moeten halen.
Nu zijn de tijden veranderd. Knabben’s strategie is geheel afwijkend van de doorsnee bedrijfsadviseurs. Niet pappen en nathouden. Geen goed geld naar kwaad geld brengen en zeer zeker géén verliezen financieren.

Pieter Knabben houdt van actie. Waar Pieter Knabben komt vallen spaanders, want Pieter Knabben is gewend met de botte bijl te hakken. Het gevolg is wel dat er snel resultaten worden geboekt en daar gaat het toch ook om!!
Pieter Knabben maakt daardoor niet altijd vrienden, maar dat kan je van Pieter Knabben ook niet verwacht worden.

Een vaststaand feit is dat Pieter Knabben een professional is op het gebied van doorstartscenario’s en bedrijfsbegrafenissen. Bedrijven gecontroleerd laten failleren is Pieter Knabben op het lijf geschreven. Al meer dan 30 jaar gecontroleerd failleren is een specialisme van Pieter Knabben.

Alle ondernemers zouden met Pieter Knabben in zee moeten gaan op het moment dat een faillissement onvermijdelijk.
Pieter Knabben heeft de kennis een de ervaring om met curatoren aan tafel te zitten en op zeer correcte wijze een faillissement afte wikkelen. Daarnaast is het ook een feit dat bestuurders van rechtspersonen in de meest gevallen door de stress nog eens een steekje hier en daar laten vallen.
Pieter Knabben laat geen steken vallen, daar ik Pieter Knabben veel te ervaren en te secuur.

1 comments:

Rudy said...

https://pieter-knabben-oplichter-charlatan.info/

Post a Comment