Sunday, December 5, 2010

Eelco Frank, docent zonder geheugen

De advocaat van Pieter Knabben barstte in lachen uit, na het getuigen verhoor van Frank. Eelco Frank kon het niet nalaten, met een verklaring van zijn huisarts en een Neuroloog dacht hij zijn straatje schoon te kunnen vegen. Eelco Frank was zijn geheugen kwijt, hij kon zich uiteraard niets meer herinneren van de afgelopen jaren.
Het enige wat hij wel kon, zich tegen spreken. Ongeloofwaardig zoals hij is, legde hij ook tegenover de rechter-commissaris mr. Havik bij de Rechtbank in Rotterdam een getuigenis af die van geen kant klopte. Wij zullen zijn getuigen verklaring integraal op het web publiceren.
Koren op de molen voor Pieter Knabben, die is nog lang niet klaar met Eelco Frank. Een kwestie van tijd, dan komt hij aan de beurt.

Eelco Frank is docent bij Inholland, volgens de media een dubieuze diploma verstrekker in Rotterdam.
Eelco Frank is docent, maar Frank heeft geen enkel opleiding laat staan een bevoegdheid om studenten op te leiden. Erger nog, hoe kan een docent zonder geheugen opleidingen verzorgen. Hij kan zich uit het verleden niets herinneren
Dames en heren studenten van Inholland, stel de vraag een aan Eelco Frank; heeft u schulden........
Stel heb vervolgens de vraag'hoe en waarom bent u docent geworden. De volgende vraag; wat voor een opleiding heeft u genoten.............

Lees volgende BLOG, daar lezen jullie alles over deze gesjeesde student......

1 comments:

Rudy said...

https://pieter-knabben-oplichter-charlatan.info/

Post a Comment