Saturday, January 1, 2011

Pieter Knabben's geheim

Het best bewaarde geheim van Pieter Knabben

Het best bewaarde geheim van Pieter Knabben is zijn cliënten bestand. In de dertig jarige insolventie adviespraktijk is het nog steeds een raadsel hoeveel bedrijven Pieter Knabben heeft begeleid bij een doorstart. Dat het er vele honderden zijn is een vaststaand feit. Niemand heeft meer bedrijven doorgestart dan Pieter Knabben en terecht wordt Pieter Knabben aangeduid als de “BEDRIJFS BEGRAFENIS ONDERNEMER”

Ondernemers die Pieter Knabben hebben ingeschakeld bij het oplossen van financiële problemen zijn hem dankbaar. In de meest situaties heeft Pieter Knabben regelmatig hard moeten ingrijpen en zijn tanden laten zien. Dat Pieter Knabben niet bang is uitgevallen hebben de meest banken en curatoren inmiddels wel ervaren.
De ING-bank en de Rabobank zijn in het verleden regelmatig in aanvaring gekomen met Knabben. Door de alertheid van Pieter Knabben hebben een aantal banken diep in de buidel moeten tasten om het onrechtmatig op eigenhoutje handelen te compenseren.

Knabben zegt waar het op staat. Banken en zeer zeker de medewerkers van bijzonder en Intensief beheer hebben te maken gekregen met Knabben. De discutabele wijze waarop banken misbruik maakten van hun machtspositie bij de eerste tekenen insolventieproblemen is menig bankier flink opgebroken. Pieter Knabben heeft meerdere malen de banken hard afgestraft, en flinke verliezen bezorg. De arrogantie van de banken kende geen grenzen.
Diverse ondernemers werden door de banken geadviseerd en menig maal gesommeerd geen zaken te doen met Knabben. De banken houden Pieter Knabben het liefst buiten de deur.

Als een ondernemer Pieter Knabben ingeschakeld krijgen de meeste banken het redelijk benauwd . Knabben schroomt niet in procedures de bank er flink van langs te geven. Laatstelijk was het weer raakt. Tijdens een faillissementsaanvraag in de Rechtbank te Rotterdam verlieten de advocaat van de ING Bank samen met twee medewerkers van Bijzonder Beheer met de staart tussen de benen de rechtszaal. Pieter Knabben kreeg voor zijn cliënt het vertrouwen van de rechtbank. De ING droop af. Weer een van de zoveelste zaken van Knabben die goed afliepen voor zijn opdrachtgever.

1 comments:

Rudy said...

https://pieter-knabben-oplichter-charlatan.info/

Post a Comment