Wednesday, July 14, 2010

Eelco Frank door Pieter Knabben aangepakt

Het Gerechtshof in Den Haag heeft het verzoek van de advocaten van Pieter Knabben gehonoreerd. Mr. Marja Plas, advocaat van Knabben zal samen met de Advocaat Generaal Eelco Frank aan een diepgaand getuigen verhoor onderwerpen. Dat Frank stevig aan de tand word gevoeld is zeker

Eelco Frank die eerder in Hoger Beroep werd veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding aan zijn voormalig werkgever Financial Logistics B.V. wegens verduistering van grote sommen geld, heeft bij de FIOD/ECD een leugenachtige verklaring afgelegd tegen Pieter Knabben. Knabben heeft alle schijn tegen.



De voorzitter van het Gerechtshof mr. Borgesius was duidelijk. De eis van de Advocaat Generaal mr. Terpstra om Eelco Frank niet te verhoren werd afgewezen.

Begin september 2010 zal Eelco Frank bij de Rechter-commissaris worden gehoord in aanwezigheid van de advocaat-generaal en de advocaten van Knabben.

Het getuigenverhoor is inmiddels goed voorbereid. Knabben heeft meer dan voldoende troeven in handen om aan te kunnen tonen dat Eelco Frank alles bij elkaar heeft gelogen om zichzelf te verschonen. Maar al is de leugen nog zo snel, Pieter Knabben achterhaald ze wel.

1 comments:

Rudy said...

https://pieter-knabben-oplichter-charlatan.info/

Post a Comment