Wednesday, July 14, 2010

Pieter Knabben in de aanval.

Pieter Knabben opent de juridische aanval op mr. P.A.M. Penders-Jansen, Rechter-commissaris bij de rechtbank in ’s-Hertogenbosch. Pieter Knabben beschuldigd deze rechter-commissaris van grove nalatigheid, partijdigheid en onzorgvuldigheid.

Het advocatenkantoor dat Pieter Knabben begeleid staat op scherp. Knabben heeft de rechter-commissaris mr. P. Penders recent om opheldering verzocht over de verificatievergadering die op 7 november 2007 werd gehouden. Pieter Knabben is door de curatoren nooit opgeroepen voor de verificatievergadering en werd opzettelijk in het ongewisse gelaten. Knabben heeft zich nooit kunnen verdedigen.



De twee curatoren mr. R.A.M. van Oeijen en mr. Van Ingen Volgens Pieter Knabben zijn de twee curatoren in zijn privé faillissement een stelletje incompetente sukkels. Knabben is sinds 15 maart 2000 privé failliet.

Met twee curatoren kunnen ze Knabben nog niet aan. Maar aan het aan Knabben ligt is het snel afgelopen. En worden de curatoren aangepakt. Knabben overweegt ook beide curatoren privé aansprakelijk te stellen.



Knabben werd op 7 oktober 2007 met veel bombarie gearresteerd op verdenking van meerde strafrechte vergrijpen waaronder bedrieglijke bankbreuk en oplichting.

De FIOD/ECD is naar het schijn ook niet zuiver op de graad. Knabben beweert en heeft ook alle bewijzen in handen dat er van alles rammelt

1 comments:

Rudy said...

https://pieter-knabben-oplichter-charlatan.info/

Post a Comment