Saturday, July 17, 2010

Koos Karstens slaapt nog steeds onder zijn bureau

Koos Karstens, de gesjeesde ex-advocaat kan er geen genoeg van krijgen. Koo slaapt al jaren onder zijn bureau op zijn kantoor. Drie jaar geleden bij thuiskomst van zijn werk keek hij raar op. Het hele huis was leeggehaald. Astrid van Duuren zijn partner waar Koos al decennia mee samenwoonde hield het voor gezien.

Koos was ridder te voet, en Koos hield het voor gezien. Hij pakte zijn schamele spulletjes bij elkaar en trok de deur achter zich dicht zonder ooit nog terug te keren naar zijn woning. Het resultaat wad een gedwongen verkoop, de hypotheek was maanden lang niet betaald. Het huis was nooit fatsoenlijk onderhouden, daar geeft Koos geen geld aan uit. Het was einde oefening. Zijn vrouw kwijt. Zijn kantoor advocatenkantoor failliet.


Decurator was mild voor Koos, hij hoeft nog maar een kleine € 100.000,= af te lossen aa de boedel van zijn gefailleerde vennootschap. Koos kan je niets afpakken. het enige wat hij nog heeft zijn een paar gouden brilletjes, daar is hij zo trots op. Verder een koffer op de grond met een paar onderbroeken, henden en sokken. Slapen doet Koos op zijn piepkleine kantoortje. 's-Avonds blaaast hij een luchtbed op en ligt onder een slaapzak.
Van Koos komt niets terecht. Geen piek op de bank. ast zich als hij wakker is in een klein wasbakje, een douche is er niet. Zo zie je maar, ook als advocaat kan je diep vallen. Koos is bijna 61 jaar, en nog steeds geen nagel om zijn reed te krabben.

1 comments:

Rudy said...

https://pieter-knabben-oplichter-charlatan.info/

Post a Comment