Wednesday, July 14, 2010

Pieter Knabben maakt korte metten met moordenaar.

Sommigen personen kunnen het niet nalaten Pieter Knabben in de rug aan te vallen. Natuurlijk is het een laffe daad van achter iemand aan te vallen, maar dat past precies bij M. Taheri. Deze Masoed Taheri (29) werd tot 14 jaar gevangenisstraf veroordeeld wegens moord begin van deze eeuw.



De van Irakese afkomstige moordenaar, dacht slim te zijn. Taheri beschuldigd Pieter Knabben misbruik te maken van de handelsnaam GEDECO.

Taheri, zelf bestuurder van de door hem vanuit de bajes opgerichte Landelijke Gedetineerde Commissie (LGC) stapte naar de Voorzieningen Rechter in Den Haag.



Met veel poeha en bombarie eiste Taheri in kortgeding dat de Stichting GEDECO Nederland haar handelsnaam zou wijzigen. Reden hiervoor was volgens TAHERI; de naam GEDECO zou te veel lijkt op de handelsnaam van Stichting Landelijke Gedetineerde Commissie.



Knabben maakt in de rechtszaal meteen korte metten met TAHERI en zijn advocaat.

Knabben, de sluwe en ervaren juridisch en bedrijfsadviseur kreeg van de rechter een kwartier spreektijd om zijn standpunt verdedigen. Op de vraag van de Rechter aan de advocaat van TAHERI of deze een pleitnotitie kon overleggen reageerde deze advocaat verbaasd; “hoezo een pleitnotitie overleggen” Mijnheer de voorzitter, zei de advocaat, ik ging ervan uit dat er sprake van een verstek zitting zou zijn. Ik heb er geen rekening mee gehouden dat de heer Knabben hier ter zitting zou verschijnen. Dat is goed stom, liet de rechter zich ontvallen.



Kijk daar zit nou het verschil in opvatting. Pieter Knabben komt dus we degelijk opdagen. De voorzitter “Mijnheer Knabben. Heeft u pleitnotities ”Het antwoord was luid en duidelijk, üiteraard” mijnheer de voorzitter.



De advocaat van TAHERI wilde ook wel een exemplaar van de pleitnotities. Tja, Knabben was helemaal niet van plan een exemplaar aan de tegenpartij te overhandigen. De advocaat stond op zijn achterste poten. Ik ga een klacht tegen u indienen riep de advocaat verbolgen.

Waarop Knabben de vraag stelde “ O ja, bij wie dan wel”.



De advocaat sputterde en liep rood aan van woede. Knabben is helemaal niet gehouden de eisende partij een expemplaar van de pleitnotities te overhandigen. Knabben is immers geen advocaat, wil dat ook niet zijn, derhalve hoeft hij zich niet te houden aan de advocatenwet. En dat weet Knabben donders goed.



De Rechter gaf Pieter Knabben het woord. Het betoog van Knabben duurde zeggen en schrijven minder dan een minuut. Meer had Knabben ook niet nodig. Knabben maakt vooraf zijn huiswerk en dat was in deze rechtszaak ook te merken.



Ook niet echt handig van TAHERI om een strafrecht advocaat mee naar een zitting te nemen waar het handelsrecht aan de orde is. Knabben hakt al 30 jaar met het juridisch bijltje.

De stelling van Knabben was helder en overtuigend voor de voorzitter. “Mijnheer de voorzitter, er is hier geen sprake van een handelsnaam”. Artikel 1 van de handelsnaam wet luidt. Er is alleen sprake van een handelsnaam als er een onderneming wordt gedreven.

Maar er is hier geen sprake van een onderneming, er is hier sprake van een Stichting GEDECO Nederland (de gedaagde partij) en de Stichting Landelijke Gedetineerde Commissie (eisende partij. Beide stichtingen drijven geen onderneming en hebben in plaats van een handelsnaam een beschrijvende naam.



Daar had de advocaat van de tegenpartij natuurlijk nog NOOIT van gehoord. De rechter duidelijk wel.

Knabben werd in het gelijk gesteld, maar de Stichting GEDECO mag niet meer de domeinnaam www.gedeconederland.nl gebruiken.



Volgens de rechter is dat verwarrend. Geen probleem, deze naam werd inmiddels allang niet meer gebruikt. Taheri likt nu zijn wonden en ondertussen moet TAHERI, die nog steeds gedetineerd is in de ZBBI aan de Noordsingel in Rotterdam nog een jaartje brommen.

Over een jaar komt deze moordenaar misschien in aanmerking voor vervroegde invrijheidstelling. Hopelijk gaat hij niet weer in de fout, en worden onschuldige Nederlanders niet de dupe van de moordzuchtige neigingen van deze genaturaliseerde Irakees.

1 comments:

Rudy said...

https://pieter-knabben-oplichter-charlatan.info/

Post a Comment