Tuesday, July 6, 2010

Eelco Frank dubieuze ex-bankier

Eelco Frank dubieuze ex-bankier.


Eelco Frank kan het niet nalaten te pochen over zijn carrière als bankier. Maar wie onderzoek doet naar de dubieuze rol van Eelco Frank bij een aantal krediet dossiers bij zijn voormalig werkgevers krijgt een heel ander beeld van deze gesjeesde ex-bankier.

In de jaren tachtig ging het goed fout bij de krediet verlening van een Japans in Breukelen.

Binnen een week na de opening ging de ondernemer op de fles.

Eelco Frank was verantwoordelijk voor dit dossier. De Japanse bank moest tientallen miljoenen afschrijven. Eelco Frank vloog de laan uit.

Daarna ging Frank zijn geluk beproeven bij Financial Logistics BV. Dat werd een drama, Eelco Frank stak tienduizenden guldens in zijn zak. Als statutair directeur declareerde hij er lustig op los. Zijn zakken stopte hij vol met geld.

Helaas moest hij dat geld achteraf wel terug betalen. Frank werd door de rechtbank in Rotterdam veroordeeld alle verduisterde gelden terug te betalen. Ook in Hoger Beroep was de Rechter duidelijk en rechtvaardig, Frank werd veroordeeld. Maar terugbetalen, ho maar.

Eelco Frank was de schuldeiser, zijn voormalig werkgever te slim af. Op papier verhuisde hij naar een krot, dat hij zijn buitenhuis noemde.

Voor Nederlandse deurwaarders was Eelco Frank ongrijpbaar. Maar er komt binnenkort een andere wending aan dit dossier. 3 juli 2010

1 comments:

Rudy said...

https://pieter-knabben-oplichter-charlatan.info/

Post a Comment