Saturday, July 17, 2010

Martin van Kampen heeft een zieke geest.

Er zijn altijd al geken geweest en die zullen er altijd wel rond blijven lopen. Martin van Kampen is ook zo'n NERD. Hij kan niets anders dan artikelen schrijven om anderen te duperen. Wat is er mis met van Kampen en zijn website www.listenbedrog.nl

Daar is van alles mis mee. Helaas moeten gedupeerden van Martin van Kampen lijdzaam toezien hoe hun reputatie naar de knoppen wordt geholpen. Het voordeel voor van Kampen is dat half Nederland geloofd wat hij op zijn website publiceert. Maar daar gaar verandering in komen. Een aantal gedupeerden hebben de koppen bij elkaar gestoken. Er gaat binnenkort iets gebeuren. Wie weet zal Martin van Kampen nog hard om zijn moeder roepen.Het einde van zijn publicatie drift is nabij, een kwestie van tijd en dan verstomd alles. 
Van Kampen is een zielig hoopje mens, een sukkeltje, over uit gekotst, komt ook nergens aan de bak.
Want wie wil van Kampen nou in zijn bedrijf hebben. Niemand toch. Overal werd hij buiten gesmeten.
Van Kampen houdt het nergens lang vol, overal maakt hij problemen.

Rja, wat moet je dan, een uitkering aanvragen en op je zolderkamer verhalen uit je duim zuigen en rottigheid bedenken. Van Kampen en zijn listenbedrog zijn zieke geesten en zouden eens een tijd lang door psychiaters gedwongen geobserveerd moeten worden in het Pieter Baan Centrum.

99% kans dat hij dan voor langere tijd wordt opgesloten, behandeling van zijn geestesziekte zal lange tijd gaan duren.

1 comments:

Rudy said...

https://pieter-knabben-oplichter-charlatan.info/

Post a Comment